9 Kasım 2017 Perşembe

Rüyaları not etmek



bazen bir gül bahçesinde, meleklerle beraber rüzgarın kanatları üzerinde uçarız ve bazen öyle bir karanlık hayalet bizi çemberine alır ki ödümüz patlar. işte rüya alemi böyle bir şeydir, ne sağı belli olur ne solu. 
gerçek mi sadece bir anlamsız rüya mı, bunu birbirinden ayırt
etmek gerçekten çok zor olabiliyor. kötü bir rüya gördüğümüze ne yapmalıyız. bu rüyanın gelecekte gerçekten başımıza geleceği bizi öyle korkutur ki hep onu inkar etmeye çalışırız. çok eskiden böyle derlerdi ki rüyalarınızı suya anlatın! bunu şimdi çok iyi anlayabiliyorum. su, hayatın asil kaynağı, sözlerden,hislerden ve olup bitenden etkilenen bu elemente, canlıdır, etkileniyor ve söylenen bir kelime bile onun moleküllerinin ve atomlarının dizimini değişe biliyor.  işte bahtı inanç dediğimiz çok şeyler günümüzün teknoloji sayesinde çözülmeye başlamıştır.
kötü bir rüya gördüğünüzde bu bir anlamsız kabus olabilir ama eğer gerçekten sahici bir rüya  ise onun size gerçekleşmeden önce göründüğü, sizi uyarmak olabilir mi? 
istemediğiniz rüyaları, detaylı bir şekilde not alın ve ya başkalarına anlatın, böylece gerçekleşmeden  önce çözülmüş olan bir olayın artık hayatınızda karşınıza çıkma ihtimali çok düşük. 
not almanın başka bir yararı ise, size rüyalarınızı hatırlamak onları kontrol altına almak ve gereken mesajları anlamaktır. 
iyi bir rüya gördüğünüzde ve onun hayatta gerçekleştiğini istediğinizde, o rüyayı içinizde bir cevher gibi saklamaya çalışın onu deşifre etmeyin, yazmayın ve kimseye anlatmayın , onun gerçekleşmesini zamanın akışına bırakın. gün gelir gördüğünüz hayal gibi o an gerçekten hayatınızda karşınıza çıkar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder