8 Mayıs 2018 Salı

Meleklerden pozitif mesaj al




1.
Beklediğin sevinçli haberin eli kulağında. Çok kısa bir zaman içerisinde evinize yeni bir ses gelebilir. Yaşadığın evliliğin mutluluğunu göz önüne alarak bu konudaki düşüncelerini şekillendirmen mümkün. Mutlu ve aşk dolu bir evliliğin meyvesi olan çocukların hayatta daha başarılı ve mutlu olduğunu unutma. Eğer böyle bir düşüncen yoksa fikirlerinin değişme ihtimali de yüksek. Uzun zamandır özlemle beklediğin bebek haberini almak için can atıyorsan kendinde olan değişimleri gözlemlemen yeterli. Eğer herhangi bir hamilelik söz konusu değilse çok sevdiğin birinden bu haberi alma ihtimalinde var. Bu haber nereden olursa olsun uzun süre tebessüm etmeni sağlayacak.


2.
İnsanlarla iletişim kurmayı seviyor, he koşulda onların yanında olmaktan mutluluk duyuyorsun. İçinde bulunan iyilik hisleri sanatını da yansımış olmalı ki iyi bir sanatçı olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun. Ya da oldun! Bunu asla bilemezsin. Sanat konusunda yaşadığın şüphelerden arınmanda fayda var. Şüphe etmeye devam edersen eserini ortaya çıkarman zorlaşabilir. Bir şüphe ile başlayan bu sanatı şüphe ile devam ettirmen zor gözüküyor. Kendinden emin adımlarlar yeni adımlar atabilirsin. Güçlü iletişim yeteneğini sanatında da kullanmayı unutma.


3.
Yaşadığın bir bitiş ya da olumsuz bir olay seni umutsuzluğa, en önemlisi ise mutsuzluğa itmiş olmalı. Ancak senin yılmaman gerekiyor. Kendine ağlamak ve üzülmek için kısa bir zaman tanıyabilirsin. Rahatlaman için önce acını yaşaman gerekiyor. Eğer acı duygularını bastırırsan sonrasında yaşayacakların şiddeti daha fazla olabilir. Bu üzüntü sürecinde de senin yanında olacağımı unutma. Acını yaşayıp tekrar ayağa kalktığın zaman ise seni tarif edilmeyecek mutluluklar bekliyor. Sırf bu mutlulukları yaşamak için ayağa kalkmalısın.


4.
Her zaman özgür ruhlu bir insan olduğunun farkındayım. Kısıtlamaların seni boğması çok normal. Birçok insan bunu zor durumlarda kaçmak olarak adlandırsa da senin yaşadığın aslında çok başka bir duygu. Yeri geldiğinde zorluklarla mücadele etmeyi iyi biliyor, başının çaresine gayet iyi bakıyorsun. Özgürlüğün sende bambaşka bir tanımı var. Şimdilerde bu tanım elinden alınmış gibi gözükse de sabırlı ol. Tekrar özgür günlerine dönmene az kaldı. İçinde bulunduğun koşulları iyileştirmen ve bekleyen işlerini halletmen özgürlüğe yaklaşmana yardımcı olacak.

5.
Geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı bunu sakın unutma. Kafanı çevirip geçmişe odaklı yaşamayı bırakman gerek. Tüm kötülüklerden korunma gibi bir huyun var. Kendini sağlama almayı da seviyorsun. Geleceğin ise odlukça parlak gözüküyor. Temkinli yapın ve dik duruşun devam ederse seni hiç kimse yıkamaz. İnsanların birbirine kötü davranmasına da tahammülün yok, biliyorum. Ancak elinde olmayan olaylar için kendini yıpratmayı bırakmalısın. Ben senin geçmişte yaşadığın kötü olayları unutmana yardım ediyorum. Hatırlamak istemediğin o anları başını yastığa koyduğun anda düşünmekten vazgeçmelisin. Bu huyundan vazgeçmezsen ben bile seni koruyamam.

6.
Yeterince düşündün, yeterince araştırma yaptın, yeterince olayları kurcaladın. Bu saatten sonra yapman gereken tek şey harekete geçmek. Oturup düşünmenin sana daha fazla bir faydası olmayacak inan bana. Sen böyle yaptıkça kendini bir çok şeyden de soyutluyorsun. Ancak zaman akıyor, durmuyor unutma. Bu yüzden hissettiklerini yanına alıp yapman gerekenlere başlasan iyi edersin. Aksi takdir de elinden bazı fırsatları kaçırman söz konusu olabilir. Bunu ise sende bende istemeyiz elbette. Eğer bir anda başlamak zor geliyorsa küçük adımlarla işe koyulabilirsin. Biliyorum kafanda dolaşan düşünceleri gerçekleştirmek zor ama yılma.


7.
Uzun zamandır kendini yeniliklere kapatmış olabilir, artık yeni düşlerin peşinde koşmaya karar vermiş olabilirsin. Ya da her zaman yeniliğe açık olabilir ancak istediğini bulmakta zorlanabilirsin. Her ne koşulda olursan ol yakın zamanda yaşayacağın yenilikler sende olumlu etkiler bırakacak. Ya iyi giden hayatın daha da iyi olacak ya da olumsuz düşüncelerin kuş olup uçacak bu yenilikler sayesinde. Evinden memnun değilsen evini değiştirebilir ya da iş değişikliğine gidebilirsin. Yeni bir kıyafet ya da yeni bir kursa başlama durumlarında söz konusu olabilir. Seçenekleri bulunduğun koşullar şekillendirecek.


8.
Şuan içinden geçen soruya ben evet cevabını veriyorum. Ne kadar kararsız ve şüpheci olduğunun farkındayım. Risk almaktan korkuyor olmanda gayet normal. Danıştığın her kişi topu sana atıyor ve işin içinden sen bilirsin diyerek sıyrılıyor. Bu konuda yaşadığın endişeyi anlayabiliyorum. Ancak şuan içerisinde bulunduğun durum oldukça parlak gözüküyor. Kendini dinlemeli ve harekete geçmelisin. Yeni atılımlar, yeni girişimler ve iş kurma çabalarının hepsinin sonucu olumlu gözüküyor. Sana sadece koşulları gözden geçirip yeni bir adım atmak kalıyor. Eğer içine sinmeyen bir şey varsa beklemelisin.

9.
İçinde sonsuz bir öfke varmış gibi geliyor olabilir sana. Bu öfkenin hiçbir zaman bitmeyeceğini de düşünebilirsin. Duygu ve düşüncelerinde bir hayli haklısın. Hissettiklerini en az senin kadar hissedebiliyorum. Yaşadığın acı, umutsuzluk ve öfke seni ele geçirmiş durumda. Bunlardan arınmazsan bu işten gene en zararlı sen çıkacaksın unutma. Hissettiklerin bir yerden sonra sana zarar vermeye başlıyorsa hissetmemeyi seçmelisin. Çünkü yaşamın boyunca bu yükle yaşaman çok zor. Yükünü hafifletip, emin adımlar atmaya başladığında ancak bundan kurtulabilirsin. Bazı zamanlarda ben karşıdaymışım gibi konuşup, derdini bana anlatabilirsin. Senin her zaman yanında olduğumu unutma.

10.
Üzülmeye ve kendini suçlamaya çok yatkın bir yapın var. Ancak bu durum seni bir yerden sonra çok kötü etkilemeye başlayabilir. Bu yüzden kendini kapattığın kutunun içerisinden çıkarma zamanı. Yoksa işler hiç de iyiye gitmeyecek. Yaşanan her şey geçmişte kaldı. Yaşanması mümkün olup da senin üzüntülerin yüzünden yaşanamayanlar ise bir gün senden tek te hesap sorabilir. Bu yüzden silkelenip kendine gelmen gerekiyor. Her üzüntü ile de tek başına başa çıkamazsın. Bazen destek almak en iyisidir. Ben sana manevi olarak destek olmaya çalışsam da senin izin verdiğin kadar sana ulaşabileceğimi unutma. Kendini biraz daha iletişime açmanda fayda var.


11.
Uzun zamandır uğraş verdiğin, gerçekleşmesini istediğin şey önümüzdeki zamanlarda gerçekleşecek. Verdiğin emeklerin karşılığını aldığında duyacağın zafer duygusunu tahmin etmek hiç zor değil. Çok zorlu zamanlardan ve engellerle dolu yollardan geçtin. Hepsinde yanındaydım ve neler hissettiğini gayet iyi biliyorum. Şimdi bu yolda hissettiğin olumsuzlukların ve canının yandığı anların üstesinde yaşayacağın zaferle gelme vakti. Yüreğinin sesini dinleyerek çıktığın yolun sonu epey aydınlık gözüküyor.



12.
Her gece yatmadan önce ettiğin duaların Tanrı’ya ulaşmasını sağlıyorum. Dileklerin, hayallerin ve yapmak istediklerinin doğrudan şaşmadığına emin ol.
Dua etmeyi sevdiğini ve kendini dua ederek yenilediğinin fakındayım. Sana yardım etmemizi istemenden daha doğal bir durum olmadığını sende biliyorsun. Bu yüzden dua etmekten vazgeçme ki bende sana yardım edebileyim. Bazen dualarının kabul olmadığını, küçük isteklerinin gerçekleşmediğini düşünebilirsin. Bu seni umutsuzluğa itmesin. Belki de zamanı değildir. Her dileğini biliyor ancak hepsinin zamanında olmasını sağlamak için uğraşıyorum Sabırlı olmalı ve iyiyi istemeye devam etmelisin. Güzel günlerin kapısı aralanıyor. Bundan sonra ne istediğine dikkat ederek biraz da gerçekçi olarak bu günleri hayatının vazgeçilmezi yapman mümkün. Sadece biraz daha sabır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder