4 Nisan 2018 Çarşamba

kişilik testi


Resimlerden hangisi sizin daha çok ilginizi çekiyor?

1.
Bir balık olmayı seçtiniz. Yaşadığınız ortamın özgür olmasını istersiniz. Unutkan bir yapıya sahipsiniz.Hayatınızda bu sorunlara yol açabilir.Sabah erken kalkmayı seviyorsunuz.

2.
Bazen kararsız ve içine kapanık bir kişiliğe sahip olabiliyorsunuz ama bu her zaman sizinle ilgili geçerli olmayabilir. Bir işi yaparken sonuca gitmekte zorlanıyorsunuz. Kararlarınız net olmalı , tek bir yolu denedikten sonra diğer yolları seçmelisiniz. Farklı yolları denemek size zaman ve enerji kaybettiriyor.

3.
Bir hortum olmayı seçtiniz. Asil ve güçlü duruşunuz var. Gücünüzü insanları bir araya getirerek alıyorsunuz. Siz baskın kişiliğe sahip olduğunuz iş hayatında patron olmaktan, Aile hayatında sizin sözünüzün geçmesinden yanasınız.

4.
Bir ağaç yaprağını seçtiniz. Yeşili,doğayı seviyorsunuz. Yaşamınızda emek vermekten yanasınız yani her zaman kendi emeğinizle bir şeyler yapmaktan yanasınız, azimli bir insansınız.Tek başına kararları nadiren alıyor, farklı fikirlere açıksınız.


5.
Bir güneş gibisiniz. Yönetilen değil, yöneten olmayı seviyorsunuz. İş hayatında başarısızlıktan hiç hoşlanmıyorsunuz. Karanlığı ve kötü insanları sevmiyorsunuz.

6.
Denizde bir dalga olmayı seçtiniz. Engelleri aşmak adına ardı ardına girişimde bulunmayı seviyor, pes etmiyorsunuz. İnatçısınız. Maviyi seven, deniz tutkunusunuz.


7.
En zor durumlarda çözümü bulmaktasınız. pratiksiniz. Hayat mücadelinizde, iş hayatınızda başarılı olmanız doğal bir sonuçtur.

8.
Güç her zaman ilginizi çekmiştir. siz başkalarına yardım etmeyi seversiniz ama kimseye izin vermeyin içinizdeki iyi niyeti kullanmaya kalkışsın.

9.
Gizemler her zaman ilginizi çekmeyi başarmıştır. Zeka seviyeniz yüksek ve zor durumların üstesinden her zaman iyi bir şekilde gelebilirsiniz.


1 yorum:

  1. Hayat sürprizlerle dolu hiç kimse ne oldum dememeli her zaman mütavazi ve onurunu korumak için kisiligindki ödün vermeden hakederek kazanmali bilmeli menfaatleri için hiçbir zaman kisiligini onurunu ayaklar altına vermemeli benim düşüncem bu ve olene kadar da bu olacak yüreği iyilik ve güzellik için çabalayan tüm güzel insanlara sevgiler saygılar

    YanıtlaSil