13 Şubat 2018 Salı

Size sihirli bir test sunuyoruz


Mandala, Budist ve Hindu uygulamalardan bize gelen özel büyülü bir imgedir. Mandalaların her biri kendi özel anlamını taşır.
Bununla birlikte, çalışmalar, daireyi tasvir eden görüntülerin binlerce yıldır dünyada kullanıldığını bilinir. Günümüzde psikologlar mandala ilgi duyuyorlar. Ortaya çıktıkça, bazı mandalalar yalnızca onları seçen kişinin doğasını açıklamakla kalmaz, aynı zamanda zihinsel ve fiziksel durumunu iyileştirir.
Mandalalarda tasvir edilen çizimler bir kişinin bilinçaltına bakmasına ve etrafında önceden fark etmediği şeyleri görmesine yardımcı olur.

Size sihirli bir test sunuyoruz!

İhtiyacınız olan tek şey, özel kişisel mesajınızı almak için mandalalardan birini seçmektir. Ayrıca bu mandala sağlık durumunuzu ve ruh halinizi olumlu şekilde etkiler!
Yani ...
Rahatlayın ve derin bir nefes alın. Mandalalara bakın ve en çok sevdiğinizi seçin.
1'den 9'a kadar olan sayıları hatırlayın ve ilgili mesajı okuyun.

1. Mavi güneş

Bu mandala, evrende meydana gelen tüm olayların iç bağlantılarının düzensizliğini ve varlığını sembolize eder. Her şey uyumlu ve ideal bir şekilde, en önemlisi, yaratıcının planıdır. Mandala kozmogoniktir: ilahi merkez çevresinde birçok sembolik gezegenin hareketini tasvir eder. Her yörünge mükemmel, kendi nedeni ve amacı vardır.
İlişki Konseyi: tüm insanlar ilişkili ve görünüşte rasgele etkileşim deseni yansıtıyor. İnsanlarla etkileşim kurma biçimi şu andaki bilincimizin bir yansımasıdır.
Günün mesajı: korkma! Herşey onun yerine geçer. Kalbini aç ve yürü. Rotanız mükemmel.


2. Bu mandala ait temel fikir açık bir kalbin enerjisidir
Kalp, kişinin sevme kabiliyetinden sorumludur. Sevgiyi kabul etme yeteneği, hayatımızdaki refah ile bağlantılıdır, çünkü bolluk akışı ulaşabildiğimiz kadar geniştir. İnsan kalp merkezinin ana simgesi - Anahata - lotus. 12 yaprak - 12 kalp kalitesi: sevinç, barış, nezaket, sabır, sevgi, uyum, berraklık, merhamet, saflık, anlayış, affetme, mutluluk.
İlişki Konseyi: Bir çok bilgeli hayatın anlamının hizmette olduğunu söylüyor. Aşk ne kadar çok seversek, dünyadan daha çok sevgi akımına rastlarız.
Günün mesajı: Kalbinizi açın ve poztif olmakla başlayın:  bir gülümseme, bir meslektaşınıza iltifat etme, sevdiklerinize destek sözleri ve dünyanın tekrar tekrar aynı şekilde cevapladığını seyredin.


3. Şafaktan önce parlayan güneş

Mandala resimde, başlangıcın güçlü enerjisini, yaşamın kökenini simgelemektedir. Güneş, ateşin en parlak türüdür, erkeksi, aktif, sıcak enerjidir. Bu, maddi dünyada eylem, etkinliklere aktif katılım ve "boğayı boynuzların elinden" alma ihtiyacı anlamına gelmektedir.
İlişki : bir ilişkide aktif ve dürüst olun. Samimi olun. Şimdi ne yapmak ya da uzun süredir neler hissettiğinizi söylemek için zaman gelmiştir artık cesaretini toplamalısın.
Günün Mesajı: Bu güneş mandalası, maddi dünyada başarılar, projelerin başarısı, teşebbüslerle ilişkilidir. Ertelediğin şeyin, zamanı geldiğinin bir işaretidir.


4. "Yaşamın Gücü"

Onun merkezinde, hayatın kökeni sembolü ve mandalın dış çevresinde gümüş tohumlar var. Mandala, şimdi en vahşi rüyalar için, tohumun kalkınması için planlama için en uygun zaman olduğunu söylüyor. Projenin uygulanma aşaması. Bu mandalayı seçmek, aile planlaması, çocukların doğuşu için olumlu bir işarettir.
İlişkilerde tavsiyeler: Çocuklara zaman ayırın - şu anda en önemli enerji kaynağınızdır.
Günün Mesajı: kuvvetleri durdurup yeniden dağıtın, öncelikleri değerlendirin ve rüyaları takip edin.


5.  "Işık Zaferi"

Bu, dünyanın tüm, her şeye gücü yeten güzelliğinin ve sevincinin sembolüdür. Mandala, bize ışık, yaşam ve güzellikten daha güçlü bir birşeyi olmadığını söylüyor. Kırılganlığına ve görünüşte ilk bakışta savunmasız olmasına rağmen, şiddetsizlik, sevgi ve kabul seçimi koşulsuz güç sağlar.
İlişki : Bir kere başkalarıyla rekabet veya rakip olarak başladıysanız - kaybettiniz.
Günün mesajı: kazanmak için savaşmayı bırakmanız gerekiyor.


6.  "19 bolluk bardğı"

Ana anlamı, bolluk verilen bir materyal değil, bir devlettir. Bolluğun bardağı, Tibet Budizmasının ana sembollerinden biridir. Bu uzun ömür, servet ve refahın sembolüdür. Değerli taşların sonsuz akımı içine çevirir bir mücevher yatay kase bir çift, üzerinde duran zenginlik Vasudhary tanrıçası bir formudur.  Aynı zamanda sağlık, maneviyat, uyum, barış, sevgi içeren bir metafordur. Tapınak kuruyucusunu simgeler.
İlişki yönetimi: cömert ol. Ne kadar çok maneviyata değer verirseniz o kadar çok kazanırsınız.


7. "bin-taçyıklı lotus"

Koronal çakra merkezini - Sahasraru'yu tasvir eder. Bu en güçlü çakradır, insanın diğer enerji merkezlerini bir araya getirir ve insanı Tanrı gücüne  bağlar. Burada saf bilincin ötesinde, var olan her şeyin özü ve ruhu, kısıtlamalardan ve yeniden doğuştan özgürlüğün olduğu söylenilir.
İlişki Konseyi: tüm insanlar bir okyanusun damlalarıdır, sizinle birlikte yanınızda olan kişiyle bir olduğunuzu hatırlayın.
Günün mesajı: yolunuz ilahi bir kadere bağlı, maddi ikiliğin ötesine geçiyorsunuz. İç sesinizi dinleyin - size yardımcı olur.


8. Bu mandala, ailenin derin anlamına ithaf edilmiştir.

Mandalanın ana unsuru, dünya okyanusunun sularında yüzen dört deniz kaplumbağasıdır. Birçok kültürel geleneğin kaplumbağası, uzun ömür, doğurganlık, sabit düzen ve aileyi simgeler. Mandala leitmotiv, yaşam başlangıcının sembolüdür.
İlişki konseyi: aile, sizin için güç kaynağıdır. Sevdikleriniz, en büyük öğretmenler!
Günün mesajı: Türünün ve çovuğun gücüne atıfta bulunun, bugün bu düzlemde sorularınızın cevapları yatıyor.


9. Pantanassa Mandal

Virgin - All-Russian mucizesi simgesine ithaf edilmiştir. Simgenin merkezinde, simgede tasvir edildiği gibi, Tanrının Annesi'nin eli vardır: Kalpte sevgi ve merhamet hareketi. Mandalanın ana unsuru aslen altın kanatlardır. Simgede, Archangels'in kanatları, Tanrı'nın Annesi ile kuşatılmış şekilde tasvir edilir. Bu mandala, mucizelerin mandalası, sihirli olaylardır.
İlişkide tavsiye: Olan her şeye minnettar olmak, yakın olan ve sizi seven insanlara! İnsanlarla etkileşim içindeki büyüyü görebilme.
Günün mesajı: hayat, büyülü olayların zinciri, mucizeler. Kalbinizi açın ve gelen harikalara hayran olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder