25 Şubat 2018 Pazar

evinizden negatifleri uzaklaştırın




Bunlar yoksulluk ve sefaletin eve getirilmesini sağlar.

Siyah bir şerit ile karşı karşıyız, bazen sıradan şeyler her şeyi olumsuz bir şekilde etkiliyerek yoksulluk ve durgunluğu eve çeker.
Genellikle, hayat akışı kendi çabalarımızla "dolanıyor". Sadece talihsizlik ve sıkıntılar getiren şeyleri bırakırsanız bunu önleyebilirsiniz. Her şey yolunda olsa bile, zaman zaman bir çeşit revizyon yapmak da faydalı olacaktır. Temizlemeyi bir alışkanlık haline getirebilirsiniz: hem psikologlar hem de feng shui uzmanları oy birliğiyle çevresindeki yaşam alanını temizleyerek bir kişi daha iyi hissetmeye başlar.

Negatifleri evin içine çeken 10 şey

Ezoterik ve hatta popüler işaretlerden kurtulmanın ilk önerisi nedir?

1. Kırık cam.



Çatlak bir pencere, kırık bir ayna veya ayrılabilir saplı bir kupa olabilir. Onları evde tutmayın, çünkü kırık bir cam bir güvenlik problemini sembolize eder.


2. Eski şeyler.

Aralarında kuru çiçekler bulunan eski yazılar. Bu tür romantik şeyleri birçok ev hanımı arasında çok yaygın, ancak eskimiş olanların hepsi soldurmanın nekrotik enerjisidir. Aynı listede, içi doldurulmuş hayvan postları , kurutulmuş kelebekler veya böcekler, hayvanların boynuzları ve kuş tüylerini dahil edebilirsiniz. Artık okumayacağınız  gazeteler veya dergiler, hepsi geçmişi gösteriyor ve onları evde tutmamanız gerekiyor.

3. "Ölü" şeyler.

Tamamen yeni olsa dahi, durgunluk enerjisi içinde birikmeye başlar.  Kullanmadığınız şeyler kıyafetler dahil, evde boş duran gereksiz eşya. Belki de on yıldır oturmadığınız bir yerde bir tablo koymanın zamanı geldi.

4. Üç yıldan fazla kullanılmayan herhangi bir şey.

Bir kenara attığınız ve kullanmadığınız eşya gerçekten negatif enerjinin asil kaynağı. 

5. Cebinizde veya çantanızda küçük kalıntılar.

Bunların cebinizde ve ya çantanızda bulunması sizi olumsuz etkiler.

6. Sevmediğiniz fotoğraflar.

Hoşlanmadığınız fotoğrafları yırtma cesaretini toplayın çünkü onlara her baktığında kötü bir his size negatif enerji yükleyebilir.

7.  Duran Saat 

Zamanın durması çok kötü bir işarettir.  Onları tamir ettirin ya da düşünmeden atın. 

8. kırık ayna.

hepimizin bildiği bir şey, kırık ayna uğursuzluk getirebilir.


9. yıpranmış bir süpürge.

Süpürge hakkında ayrı anlatmak gerekir. Süpürge ve paspas sadece temizleme aletleri değildir. Bir süpürge maddi refah da dahil olmak üzere çok şeye işaret eder. Yaşlı, kel kafalı bir süpürge, maliyenin tükenmesine yol açar.


10. Fırtınaları, kötü hava koşullarını gösteren resimler ve fotoğraflar.

Bu arada, sadece "mutsuz" şeyler talihsizlik getirmez. Bazen tılsımlar bile yanlış kullanıldıklarında başarısızlığa neden olabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder