23 Ocak 2018 Salı

Düşünceni temizle



Yerleşik inanç bizim kişiliğimizi oluşturan ve ailemizden aldığımız olumsuz kalıplardan oluşur ve atalarımızdan kalan olumsuz kalıplarıda içerir.Genelde

kendimizde reddettiğimiz ama etkisinin çoğunlukla farkına varmadığımız bir özelliğimizdir. Aslında hayatta tek bir sorun vardır oda kendin olmamaktır.Kendimiz olmamızı neyin engellediğini bulduğumuzda hayatta çok hızlı yol alırız.Bunu fark edip temizlemezsek hep aynı şeyleri yaşarız. Eğer bir şeyin sizi engellediğini hissediyorsanız ama bunu nasıl değiştireceğinizi bilmiyor yine de değiştirmeyi gerçekten istiyorsanız.

Eğer yaşamınızda sürekli aynı olayların tekrar tekrar gerçekleşmesi sizi yordu ise o zaman temizleme çalışması yaptırabilir ve engellere güle güle diyebilirsiniz.
Nasıl yaşamımızı değiştirmenize yardımcı olur ?
Yerleşik olumsuz inancınızın ne olduğunu ve nasıl dönüştüreceğinizi öğrendiğinizde,bu çalışmadan sonra bolluk bereketi,mutluluğu ve başarıyı kendinize çekersiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız tıkanıklık çözülür.Kendinizi olduğunuz halinizle ifade edersiniz. Yaşadıklarınızın nedenlerini daha net anlarsınız.
Bütün tıkanıklarınızın nedeni tek bir baskın olumsuz inanca dayalıdır. Ve bunu besleyen inanç dallanır budaklanır..Dolayısıyla her olumsuz düşünce ve inanç sorunun dallarını besler. Gerçek inanç tam olarak fark edildikten sonra bütün başınıza gelen olumsuzlukların hep o yerleşik olumsuz inançtan kaynaklandığını fark edersiniz.
Olumsuz inancım nasıl yok olur?
Önce elinize bir defter ve kalem alın.Ailenizden,çevrenizden size aşılanmış,ögretilmiş başkalarına ait yerleşik düşünceleri yazın.Başınıza gelen,yaşadığınız tüm olumsuzlukları da..Sizi aşağılayan ,Öz güveninizi yerle bir eden kişileri ve sözleride…Üzerinizde uygulanan baskılarıda..
Ve her olay ve düşüncenin altına ”siz tek başınıza özgür olsaydınız” nasıl davranır nasıl düşünürdünüz?Bunun cevabını yazın.
Bugüne kadar olan inançlarınızın ne kadarı size ait?Yüzleşin..
Başkalarına ait olan ve size uyarlanmış tüm düşünce kalıplarını silin ve kendi düşünce ve inançlarınızı yerleştirin.
Hayatınızın yaratıcısı siz olun.
Ve mükemmel sonucu görün.

 Bu yazı Marandafer'e aittir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder