3 Aralık 2017 Pazar

hangi rüyalar yorumlanır



hangi rüyalar yorumlanır


Rüya görmek ve rüya görmenin süreci, bilim dünyası tarafından şimdiye dek net bir sonuçla  açıklanmamıştır. Bazı tespitler araştırmaların ardından ortaya konulmuştur ama şimdilik bu teorilerin tamamını kabul etmek, pek de mantıklı görünmüyor. 

Biz insanlar sandığımızdan çok daha esrarengiz bir fiziksel bedene ve ruha sahibiz. cisim  ve ruh, ikisi de sonsuz bir enerji kaynağından var olmuştur, her insanın şahsına özel bir cismi, ruhu ve enerjisi var biz atomlarımızda yıldız tozu taşıyoruz ve çok uzun yolculuktan gelen bir enerjiye sahibiz. Hangimiz hangi milyarlarca değişik yıldızların patlamasından ortaya çıkan tozu taşıyoruz! bu her birimizi birbirinden çok daha farklı kılar, bundan dolayı rüyalarımızın tabiri o an hayatımızdaki bulunduğumuz şartlar dahil, çok değişik anlamlara gelebilir. tabi ki her rüyanın tabiri yoktur, bu konu sahici rüyalar la ilgili geçerlidir.

Genellikle dini tabirlerde rüyaların görme zamanı onların sahici bir rüya olup olmadığını göstermektedir! bu ne kadar doğru olabilir ki, rüya aleminde, cisimden uzaklaşıyoruz ve ruh mu desem yoksa enerji mi zaten cisimden bağımsız olmaya çalışıyor, peki o zaman böyle bir değişik boyutta bulunmayı nasıl zaman ad da, insanın ortaya koyduğu bir biçimle kısıtlayabiliriz? bu konuda taassubun dışına çıkıp, çok detaylı bir bakış atmamız lazım. örneğin; bu tabircilere göre öğle ve ya akşam rüyaları sahici rüya sayılmaz ama bu doğru değil, ruhumuzun ve ya başka enerjilerin bize ne zaman mesaj bıraktığı ve ya bazı olayları ayan ettiği asla zaman biçiminde kısıtlanamaz, bunun zamanı yoktur. 
Tabiri olan ve bize bir şeyler anlatmaya çalışan rüyalar zaten o derin tesirini ruhumuzda ve hafızamızda bırakır, kolayca onu es geçemeyiz ve sık sık aklımızda dönüp dolaşır, içimizdeki hisler bizi gördüğümüz rüyanın anlamını merak ettirir. Bir insan bu konuda araştırırsa ve ya tecrübe kazanırsa, hangi rüyanın beyin oyunu olduğunu ve hangi rüyanın gerçek olduğunu birbirinden ayırt edebilir. 
Rüyalar bize çok değişik yollarla mesaj bırakabilir, ses, kelime, renk, koku, semboller, his, mekan,duyu, insanlar ve.... 
Bazen uzun zamandır hiç görmediğimiz ve asla düşünmediğimiz bir insanı rüyamızda gördüğümüzde bunun asla tesadüf olduğunu düşünmememiz lazım, o insan ya bizi düşünmüştür ya hayatında ciddi bir durumla karşı karşıdır ya da onunla karşılaşacağız, bu telepati olarak bize aktarılmıştır.
Yorumu olan rüyalar,  belirli bir şeyleri hayatımızda hedef alır ve bize vurgular. kadınlarda ve erkeklerde rüyaların anlamı bazen değişik olabilir. Meşhur biz söz var; biz neye inanıyorsak, oyuz, rüyada gördüğümüz çok şey içimizdeki inançlar ve ya yetiştiğimiz kültür den de esinlenebilir. Sadece içimizdeki his bize hangi rüyalarımızı ciddiye almamız gerektiğini de söyler, biraz daha duyarlı olmak ve içimizdeki enerjiyi dinlemeye çalışmak, zaten bize yolu gösterecektir ve her insanın rüyası başkasından değişik yorumlanabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder