4 Kasım 2017 Cumartesi

rüyanızı nasıl tabir edeceğim

Rüya,asırlardır insanın ilgisini çeken ama bir türlü tam anlamıyla çözülmeyen ve gizemini koruyan bu eylem; zaman zaman gerçekleşerek insanı şaşırtmayı başarmıştır. Bundan mütevellit değişik teoriler rüya hakkında ister bilim insanları, ister din insanları ve ister yorumcular tarafından ortaya konulmuştur.
 Rüyalar çok çeşitli dallara bölünmektedir.  ama temel bir bakışta bazı rüyalar doğru ve haberci rüya olarak adlandırılır ve çoğu zaman gördüğümüz rüya sadece beynin ve bilinç altının bize uyku esnasında gönderdiği sinyallerden ibarettir ve bunun ortaya çıkması psikolojik durumumuz dahil ­çok çeşitli bilimsel nedenlerden ortaya çıkar.
Haberci rüyalar için eski çağlardan zamanımıza dek pek çok yorumlar bulunmaktadır ama yaptığım araştırmalara göre rüyaların detaylı yorumları her kesle ilgili aynı anlama gelmeye bilir. Rüya sahibinin bayan mı, erkek mi, çocuk mu olduğu; inançları, rüyayı gördüğü zamanda psikolojik durumu ve… çeşitli tabirlere yol açabilir.
  benim amacım şimdi burada size rüyayı bilimsel ve ruhsal olarak anlatmak değil, asil amacım herkesin birebir rüyasını tabir etmektir.


ŞEHRAZAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder