Sayfalar

5 Kasım 2017 Pazar

neden rüya görürüz




Rüya görmekle ilgili çok değişik teoriler ortaya atılmıştır ama şimdiye kadar rüyayla ilgili net bir açıklama yapılmamıştır.
her ne kadar da bilim insanları, rüya görmeyi beynin ve psikolojinin yarattığı etki olarak adlandırsalar bile, hepimiz için zaman zaman gördüğümüz rüyaların hayatımızda gerçekten ortaya çıkması, yaşanmıştır.

günümüzün bilim insanları da çok iyi bunun farkındalar, insanla ilgili bildikleri şeyler gerçekten hala çok kısıtlı ve bilmediğimiz o kadar çok şey var ki net bir şekilde asla bir konuyla ilgili bir kaç kanıtı ortaya atarak, yorum yapamayız. biz hala hiçbir şeyi insanla ilgili bilmiyoruz. 
gün geçtikçe, teknolojinin bize verdiği imkanlara dayanarak artık insanın içindeki enerjinin görünmesi mümkün olmuştur. bu enerjiye işte ruh denilir, ruh ölümsüzdür ve asla yok olmaz sadece suret değiştirir. bilinci var ve kendi kendine zekaya sahiptir, evrenin bir parçasıdır ve onun bilincini içinde taşır. 
rüyaların hepsi sahici rüya sayılmazlar ve çoğu zaman gördüğümüz rüyalar beynin bilincini, uyku esnasında insanın düşünce iradesinden kurtularak, özgür bir şekilde ortaya çıkardığı bir tabela dır ama bu teori rüyaların hepsiyle ilgili geçerli sayılmaz, bizim içimizdeki enerji uyku esnasında daha rahat telepati kurabilir, zaman kavramından çıkıp eski ve ya ileri yolculuklar gerçekleştire bilir. bu insanda insana değişir . içimizdeki enerjiyi güçlendirerek rüyamıza yön bile verebiliriz.
rüyalar bazen gelecekten bize mesajlar getirir, bazen bu bizim şahsımızı hedef alır bazen tanıdığımız birisini ve hatta bazen bir toplumu. 
rüya ile ilgili ne tam bilimi yoka sayabiliriz ve ne de ruhu, bunların ikisinin birliği belki çok az bile olursa rüya alemini açıklayabilir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder