1 Mart 2018 Perşembe

yakın zamanda sizi neler bekliyor!



Gelecek yakın zamanda ne olacağını öğrenmek için bu üç karttan birini seçmeniz yeterlidir!

1. Ay hem doğada hem de insanlar üzerinde büyük etkiye sahiptir, çünkü eski efsanelere göre herhangi bir insanı yeryüzünde Aydan etkilenmesi çok bariz birşekilde görünmüştür.
Bu kart, tutkunun yücelendiğini söylüyor. Bu aralar bir insana öfke hissederseniz, bu hissi kendinizden uzaklaştırmazsanız eğer etkisi daha da artacaktır ve bu sizin ruhsal halinize iyi gelmez. Öfkeden uzak durun.
Bu kart, herhangi bir sorunu çözmeden önce sakince düşünmeniz gerektiğini söylüyor; çünkü kararınızı dikkatlice düşünmüyorsanız başarısız olabilirsiniz. Eylemlerin sonuçlarını görmek için sabırlı davranın. İki önemli gelişme bu aralar yaşayabilirsiniz, bu aralar en çok istediğiniz gelişme.


2. Hiyerarşi, nekropolün yöneticisi Anubis tanrıları, ruhların ve sırların koruyucusu tarafından temsil edilir. Anubis, Rehber olarak da bilinir; çünkü o, ruhları ebedi dinlendirmek için ya da Dünya'da yaşarken yapmış oldukları eylemler için cezalandıran kişidir.
Kötülüğe eğiliyorsanız ve bazen bilmeden kötü şeyler yapmak aklınızdan geçiyor, belki biraz birilerinde aldığınız darbenin etkisi altındasınız ve bu intikam duygusunu sizde yükseltiyor. Bunu unutun gitsin, ruhunuza acımadan sonsuza dek cezalandırılacağınızı unutmayın! Ancak iyi işler yaparsanız, size mutluluk ve refah getirecektir.
Bu kart size hayatınızda neler olduğunu göstermek ve olayların iyi yanlarını görmek ihtiyacını hatırlatıyor. Her hareketin bir etkisinin olduğunu anlamanız gerekir, içgüdüleriniz sizi hayatınızdaki denge ve uyum bulmaya yönlendirir.


3. Bu kart savaşın sonunu simgeliyor. Uzun mücadeleden sonra nihayet bir zafer kazanacaksınız. Çok fazla gözyaşı döktüren savaş sırasında, hiçbir şeyi hissettirmediniz ve içeride öldünüz, ancak şimdi tekrar yaşamak üzeresiniz ve küçük şeylerde sevinç ve mutluluk buluyorsunuz!
Bu kart, hayatınızdaki gelecek sevinç dolu olayları ve yolunuzun üzerinde ki maddi başarı olduğunu gösterir. Sonunda ödülünüzü alacaksınız!












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder