24 Mart 2018 Cumartesi

Meleklerin sana bir mesajı var



1.
Ben barış meleğiyim. Size, bu yolda eşlik ediyorum.”
Ruhunuz oldukça yorgun. Bedeniniz huzur ve sakinlik için yanıp tutuşuyor. Ben size biraz daha dingin ve sakin zaman geçirebileceğiniz olanaklar vereceğim. Bol bol nefes alın, nefesin şifa etkisi olduğunu hiç unutmayın.
Doğru yolda ilerliyorsunuz. Çok özveri ve güç gerektirse de yolunuzdan dönmeyin. Ben karanlıklardan aydınlığa doğru uçan bir meleğim. Gücünüz azaldığında bunu düşünün. Sizinle beraber aydınlığa ulaşacağız.
2.
“Sen kendine özen gösterdiğinde bundan herkes kazançlı çıkacak. Bugün kendini şımart, bir masaj, manikür-pedikür ya da güzel bir banyo yap.”
Siz çok vericisiniz; Tanrı sizi bu huyunuzdan dolayı çok seviyor. Ancak şimdi kendiniz için bir şeyler yapmanın zamanı. Bana ve diğer meleklere, sana bir şey vermemiz için izin ver. Çok yoruldunuz, artık sizin biraz şımartılmaya ihtiyacınız var. Bu sefer sana verdiğimizi alıp bunun keyfine var ki bizler de daha keyifle ve daha çok verebilelim.

3.
“Huzur ve ruhsal gelişim için yoga ve bedensel hareket en önemli anahtar.”
Size, biz meleklerin vereceği en önemli mesaj, yoga ve egzersize önem vermeniz. Fiziksel egzersizler bizim için çok önemli. Yoga ise çakralarınızı açarak genişletir. Eğer yoga konusunda biraz daha tembelseniz ben size bu yolu kolaylaştıracağım. Bunları yaptığınız sürece enerjiniz hep yüksek kalacak.

4.
Siz aslında ruhani bir öğretmensiniz. Diğer insanlara huzur veriyor ve ruhani uyanışlarında onlara yol gösteriyorsunuz.”
Siz bugüne dek birçok insana mesajlarınızla, öğütlerinizle yol gösterdiniz. Doğru yerde doğru kelimeleri kullanma konusunda çok özel bir yeteneğiniz var. Kalbiniz size yazmanızın mı, konuşmanızın mı ya da danışmanlık vermenizin mi daha doğru olacağını söyleyecek. Ya da sadece siz bir dükkanda, manavda sinema da gördüğünüz kimselere o anda söylediklerinizle yol açacaksınız. Bilin ki biz melekler sizi desteklıyoruz. Bizden yardım istediğiniz sürece hep yanınızda olacağız ve elimizden geleni yapacağız.

5.
“Her türlü kötülükten korunuyorsunuz. En kötüsü geride kaldı.”
Geçmişinizde ne olursa olsun siz hep korunmuşsunuz. Çok zor şeyler geçirseniz dahi bir şekilde üstesinden gelmişsiniz. Diğer melekler ve ben sizi, ailenizi, evinizi, eşyalarınızı, işinizi ve tüm sevdiklerinizi koruyoruz. Size ve sahip olduklarınıza sadece sevgi enerjisinin etki etmesi için özen gösteriyoruz. Rahatlayın ve keyfinize bakın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder