Sayfalar

27 Mart 2018 Salı

Harika bir gizem ortaya çıkıyor!




Harika bir gizem ortaya çıkıyor!
Japon kadınları nadiren fazla kilolu ve daha uzun yaşarlar. 

Muhtemelen Japon kadınlarının dünyada en uzun ömürlü yaşadıklarını duymuşsunuzdur. Bazı istatistiklere göre, bir Japon kadının ortalama yaşam beklentisi 84 yıldır. Ayrıca, dünyadaki diğer birçok kadından daha genç görünmektedirler. Japon kadınların, genç ve sağlıklı görünmelerine yardımcı olan gizli bir iksir olduğuna inanılıyordu.

Japon Kadınların Gizemi bilimsel olarak Açıklandı

Naomi Moriyama tarafından yazılan "Japon Kadınları iksiri" başlıklı kitap, Japon kadınlarının ağırlıklı olarak diyetlerinden dolayı genç görünmektedir. Görünüşe göre, Japon mutfağı erken yaşlanmayı, bazı sağlık sorunlarını ve obeziteyi önleyen ürünlerden oluşmaktadır.

Japon kadınının diyeti

Japon kadınları çok fazla meyve, sebze, pirinç, organik soya ve alg tüketir. Ayrıca, her Japon ailesi düzenli olarak yeşil çay tüketir. Dahası, Japon ev yapımı yemekler yemeyi tercih ediyor. Diyetlerinde bir sürü balık, dünyadaki tüm balık türlerinin yaklaşık% 10'unu yiyorlar.
Naomi Moriyama'ya göre, Japonya'daki insanlara erken yaşta yemek yemeyi öğretiyorlar. Yiyeceğine saygı duymaları öğretilir, bu yüzden yavaş yavaş yiyip yiyeceğin tadını çıkarırlar.  Ayrıca, yiyecekleri buğulanmış veya ızgarada pişirilir ve günün en önemli yemeği, çorba, balık, tofu, omlet, deniz yosunu, pirinç, sarımsak ve yeşil çaydan oluşan kahvaltıdır.

şekerleme

Japon kadınları tatlı tüketir, ancak az miktarlarda.

ekmek

Yan yemek olarak ekmek yemesi yerine, Japon pilavı yiyor.

beden eğitimi

Egzersiz yapmak günlük yaşamlarının bir parçasıdır . Japonlar kamp yapmaya, bisiklete binmeye ve sadece yürümeye çok düşkündür.
Japon kadınlarının sırrı budur. Dolayısıyla, aynısını yaparsanız, Japon kadınları kadar sağlıklı ve genç olursunuz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder