Sayfalar

11 Şubat 2018 Pazar

Kişilik testi




1. Büyük bir pencere

popülersiniz, İnsanlar sizin dışa dönük bir insan olduğunuzu düşünse de, içeride biraz yalnızlığınız var. Yalnız olduğunuz zaman, sevmediğiniz düşüncelerle kalırsınız. Arkadaşların yanında olmayı istersiniz! Neyse ki, onlarla sıcak ve derin bir ilişkiniz var, ancak yine de bir tür sadece ilişkinin
yeterli olmadığını hissediyorsunuz.

2. Kapalı pencere

Gizemli bir karakteriniz var. Çok arkadaşınız ve çevreniz var  ama genelde  yalnızlık sizi pek fazla rahatsız etmiyor. Belki de çocukluğunuzda yalnız hissettiniz, fakat şimdi sessizlikten huzur buluyorsunuz. Sizi rahatsız eden düşüncelerinizden ayrıldığınızda bunun sizi daha güçlü ve daha akıllı hale getirdiğini fark ediyorsunuz.  
Derin ve uzun vadeli ilişkileriniz var.


3. Çift kanat pencere

Hep bir çok arkadaşınız var. Açık fikirleriniz için sizi takdir ediyorlar. En iyi ve en yakın arkadaşınız ya da sıradan tanıdıklarınız olup olmadıklarını gözden geçirmelisiniz. İnsanlarla  uzun zaman geçirmeyi seviyorsunuz. Büyük olasılıkla, telefonunuzda bir sohbet başlatmanız veya gün içinde bir sürü mesaj almanız gerekir. Güçlü bir kişiliğiniz var - neşeli ve parlak.

4. Küçük pencere

Çekingen ve pasif bir kişiliğiniz var. Etrafınızdaki insanlar her zaman sizinle arkadaş olmaya çalışırlar, ancak bazen başkalarını fark etmemektesiniz. Gözlerinizi açtığınızda, yarattığınız kapalı dünyanın dışında sevgiyle dolu başka bir dünya olduğunu göreceksiniz! Çok güzel ve  akıllısınız. 
Şimdi artık dünyayla paylaşmanın vakti geldi!


5. Kapının yakınındaki pencere

Özel bir kıvılcımınız, benzersiz bir cazibeniz var.
Aşktan, ışıktan ve harika bir kişiliğinizden dolayı zengin sayılırsınız. Beğenip beğenmemenize rağmen, hep dikkatin merkezi konumundasınız.
Bunu başkaların tam anladıklarını beklemeyin, siz biraz özelsiniz


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder