Sayfalar

15 Şubat 2018 Perşembe

kalbinizi aşk için açın




Gururlu ve özgürlük seven bir yorumcu sevgi ve servet duygusunu bilir. Bu niteliklerin bir karışımı doğru tahminler sağlar. Sıradan bir insandan çok daha fazlasını görür ve becerilerini defalarca kanıtlamış olur.

Hayatta her şey koşullara ve kişisel algıya bağlıdır, ancak kuşkusuz zodyak işaretlerinin hepsinin 2018 için mükemmel umutları vardır. Önemli olan düşünce ve düşünce temizliğidir. Kalbinizi aşk için açın, böylece aşk doğru zamanda gelecektir.



Koç

Geçtiğimiz yıl Koç, ikinci yarıdan isteklerinden uzaklaştı; romantizmden uzak düşüncelerle aşılıyorlardı. Bu aşamada bir hayat arkadaşı  için ihtiyaç artacaktır.

Koç, sevdiğiniz kişinin omzuna başınızı sokup her şeyi unutabildiğiniz zaman kendinize yardımınız dokunacaktır. 2018'deki ilişkiler daha uyumlu ve güvenilir olacak.
Aşkını henüz karşılamayanlar için,yorumcunun tavsiyesi; acele etmemek. Yalnızca yakın bir insanı tanıdığınızda, nihai kararı verebilirsiniz. Bu aşamadaki en iyi arkadaşınız zamanıdır.
 Duygulara odaklanın ve ilişkileri geliştirin.


Boğa

Boğa, benzeri görülmemiş bir duygusallık gösterecektir. Eşleri ve sevdikleri için cesurca bir sevgi duyuyorlar, boş zamanlarını birlikte geçirmeye çalışacaklardır.  Bu yıl romantik ve unutulmaz olmayı vaat ediyor. Duygularınızı kısıtlamayın, kafanızı karıştıran gereksiz her şeyi atın, anın tadını çıkartın.
Eğer kalp yarısını henüz bulamadıysanız, o zaman bu yıl yeni tanışmaklar oldukça samimi bir nitelikte olacaktır. Fakat arkadaşlıktan, belli koşullar altında, daha derin ve daha ciddi bir his ortaya çıkabilir.


İkizler

Alışkanlık gücü, şu an olan her şeyi, evlilik avantajlarını takdir etmeyi imkansız kılar. Belki İkizler değerleri, yeniden düşünmeli ve önemsememekten vazgeçmelidirler. Eşinize ve sevdiğiniz insana  yumuşak sözler söyleyip ondan övgüyle söz ederseniz, istediğiniz davranışı yakalaya bilirsiniz.
2018'de İkizler yolda, ancak hangi hızda gemilerini yöneteceklerini zamanla göreceksiniz, bu sadece onlara bağlı.
Bekarlar araştırılacak, daha çok flört olacak. Yazın daha yakında, sıra dışı ve güvenilir biriyle en sıra dışı yerde buluşma şansınız var. Karşılaşma güçlü bir elektrik dalgasına benzeyecektir.

yengeç

Zodyak  işareti bu yıl tutkulu olmayı vaat ediyor. Yengeçler bu sene içinde karşı cinsten sevgi ve duygusal davranışlarla sık sık karşılaşacaklar,  bu onların kalbinin gerektirdiği şeydir. Devamlı ilişki ve aile bağlarının önemini fark edecekler. 
Yengeçlerin yıldızları baş döndürücü bir romantizm bekliyor. Yeni bir ilişkiye atılabilirler ve gerçek bir aşk tadını çıkarabilirler. Çok parlak duygular ortaya çıkabilir, ancak onları uzun zamandır bütün kalbiyle beklemektedir. Yengeç, aşk ve sevilmek her zaman hayatta önceliklidir.


Aslan

 Yılın başlarında karşı cinsin samimiyetinde, seçtiği yolun doğru olup olmadığı konusunda şüphelerin üstesinden gelecektir. Tüm şüpheler ortadan kaybolacaktır. Yenilenmiş enerjiyle baştan doğacak. İlişkiye adım atmak için başkanlık eden aslanlar karşındakini iyi tanır ve tüm korkular hemen kaybolur.
 Ama gerçek duyguyu tanımak Aslan için çok önemli.
Güzel ve romantik kelimelere inanmayın, yalnızca eylemler bir insanın samimiyetini ispatlayacaktır. Mantığınızın sesini dinleyin, izleyin ve bundan sonuç çıkarın bunu denerseniz, kesinlikle yanlış yoldan gitmeyeceksiniz.


Başak

Her şey Dev planına göre yapılacaktır. Skandal olmadan sessiz ve ölçülü hayat bekleniliyor. Belki Başak karşı tarafın samimiyetinden emin olmak ister ve eşi kontrol etmek için karşı konulmaz bir istek duyacaktır. Testin sonucu onu memnun edecektir ve aynı ilişkide devam edecektir. 2018'de özel bir patlama ve tutku ışığı beklenmiyor, ancak, Başak için bu gerekli değildir, çünkü o mutluluğun çok uzun sürmesini bekliyor.
Önemli konularda uğraşmak daha iyidir, ancak kaderden kaçınılmaz ve hiç beklediğiniz anda sizi geride bırakacaktır.


Terazi

 Terazi, aile ilişkilerinin tüm alanlarını kontrol etmek istiyorsunuz, ancak her zaman bunu başaramıyorsunuz.  Gereksiz anlaşmazlıkları bir kenara bırakarak, önemli şeylere konsantre olmanız, ilişkinize yeni bir hayat verebilir. Birlikte kalmanın harika anlarını, bir zamanlar tek bir kişiye duyduğunuz o tutkuyu hatırlayın, bu hatıralar bu duyguları gerçek hayata geçirmeye ve yaşadığın kişiyle yeniden yaşatmaya yardımcı olacaktır.
Yalnız Terazi'de, beklenmedik bir dönüş olabilir, eski bir tanıdıkla tekrar karşılaşma ve bu karşılaşma  kökten herşeyi  değiştirebilir.  Aşk maceraları olacaktır! 


Akrep

Tutku Akrepleri bastırır.  Onların inkar edilemez enerjisi, bir mıknatıs gibi, karşı cinsi çekecektir. Aktif etkinliklerinde en önemli nokta, her adımda bir araya gelecekleri için yanlışa karşı durmaktır. Her durumda, birisi hatırlamalıdır - aile en önemli, güvenilir arka ve destektir.
Akrep kalbi henüz işgal edilmemişse, o zaman romantik bir maceraperest kasırga onu bekliyor. Bu yıl bu işaret duyguları açığa çıkartacak ve tüm gizli fantezilerini yerine getirecektir. Samimi duygu ancak affetmeyi ve beklemeyi bilen bir kişi tarafından mümkündür.


Yay

2018'de Yaylar için, ilişkilerdeki temel görev ödünler aramaktır. Ortak görüş noktaları bularak, eşin durumuna bakarak, evliliği güçlendirebilir ve karşılıklı anlayışa ulaşabilir. Aşırı talep sadece yanlış anlamayı artıracak ve istenmeyen sonuçlar doğuracaktır.  Unutmayın, sevgi ve hassasiyet harikalar yaratır!
Özgür bir kimlik statüsünde, Yaylar kendilerini mükemmel hissediyorlar. Hayattan keyif alabilirken bir ilişki aramaya ihtiyaçları yoktur, Yay aşk için hazır olduğunda sevgi gelecektir.


Oğlak

Bu işaret uzun zamandır böyle bir ilişki biçimi hayal etmiştir. Rüyası 2018'de gerçekleşecek ve eşleriyle tam karşılıklı anlayışa adım atacaklar. Oğlak işe konsantre olacak .
 Çiftlerde ciddi çatışmalar olmayacak, kelimelere artık ihtiyaç duyulmadığında ideal bir telepati halini alacaklardır. Sevilen birinin gözleri kelimeleri olmadan söylenecek.
Boş olan aşk bağları Oğlak burcunda, her şey beklenmedik ve çabucak ortaya çıkacaktır. Ölçülen ve çeşitli yaşamlarında, değişim rüzgarı bozulacak, sessiz limanlarını tamamen yok edecek ve onları cennet mutluluğunun dalgalarıyla götürecek.


Kova

Kova tarafından beklenmedik aydınlanma görünecek. İnançlarını kökten revize edip, tüm aile farklılıklarını halledip ilişkide yeni bir bölüm başlatacaklar. 2018'de Kova'nın romantik doğası şiddetli renkte çiçekler açacak, güzel sözler, itiraflar ve okşamalarla dolu bir deniz olacak. Çift,  dünyadaki en-sevgi dolu insanlar olduklarını hissedecektir.
 Kova bir sürü tutku bekliyor. Birçok aşk macerası, kısa buluşmalar ve fantastik romanları da olacak. Büyük olasılıkla, düşünemediğin bir adamla uzun bir ilişki olabilir. Ama mutluluk her zaman var, bazen görmüyoruz.


Balık

2018'de Balıklar duyulara tamamen teslim olacaklar. Aşklarını cömert tutacak, eşi için her türlü sürpriz yapacaklardır. Yıl duygusal olarak doymuş olacağına söz veriyor. Bir eşe bakmakta en önemli şey kendi arzularını unutmamaktır. İnsanlara karıştıktan sonra kendimizi kaybederiz. Bu nedenle, gözlemlemek  dengeyi sağlamak için en iyisidir ve yıldızlar, mutluluğu verdiklerinde sabırsızlar.
 Ciddi planlar yapmak bu sene çok net gözüküyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder