20 Şubat 2018 Salı

bu test şu anki ruh halinizi anlatıyor.












Bilincinize güvenin, resme bakın ve gördüğünüz ilk hayvanı hatırlayın.
İlk bakışta hangi hayvanı fark etiniz?
bu test size şu anki ruh halinizi kısmen açıklayabilir.



Kedi



Bu seçenekle, yeni bir haftaya iş hayatında, başlamak istemediğinizi gösterdiniz. Sürekli tatil hayalı koruyorsunuz ve tatil günlerini önde tutmak istiyorsunuz. Hafta sonları eve gidip rahat
bir kanepede en sevdiğiniz kitabı okur veya en sevdiğiniz filmi izlersiniz.



Köpek
Arkadaşlarınızı desteklemeniz gerektiğini hissediyorsunuz ve bu nedenle onların sorunlarını çözmeye her zaman hazırsınız. Savaşçı bir ruha sahipsiniz, ancak yalnız başınıza bir şey yapmak istiyorsunuz eğer, ilk önce kendinizle bunu tek başına yapıp yapamayacağınızı, düşünün. Etrafınızdaki insanlar kendi planlarını değiştirebilir ancak bu gerçeği bazen kabul etmek istemiyorsunuz ve birini hayal kırıklığına uğratmamak için çok çaba harcıyorsunuz, bunu yapmanıza lüzum yok.




Aslan


Güçlü ve karşı konulmaz bir kişiliğiniz var. içinizde insanları size cezbeden özellikler var, saygı, hayranlık ve bunlar kıskançlığı da arttırıyor. Fakat onları asla yargılamayın çünkü bazen kibirli davranıyorsunuz. Başkaları ile eşit olmaya çalışın.



At


Şu anda sizi uzaklaştıran ve özgürlüğü sınırlayan bir şey var. Sürekli bir patron arıyorsunuz ve öfke ve stresle birlikte iş yerinden uzaklaşmak istiyorsunuz. Herkesi sakin tutun, etrafınızdaki herkesin dinlenmeye ihtiyacı var, bu sadece siz değilsiniz. Şimdi yapmanız gereken sakinliğinizi korumak ve sabrınızı göstermek zamanı.


Kuğu

Aşıksınız ve her şey gözünüzde güzel görünüyor ve ya yakın zamanda istediğiniz bir duygusal ilişki hayatınızda söz konusu olacak. Bu dönemi böyle çok değişiklilik yapmadan denemek ve devam etmek için harika bir zamandır. Haklarınız ödenene kadar birkaç ay sürecektir, siz şimdinin tadını çıkarın.




Penguen

Gerçek şu ki, bu resimde penguen yok, ama onu gördüyseniz, tüm arkadaşlarınızı heyecanlandıracak müthiş bir hayal güce sahipsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder