Sayfalar

16 Şubat 2018 Cuma

bayanlar bu makale sizin için!





Bu yöntem şaşırtıcı !!! 



Bu uygulama, vajinal enfeksiyonlara karşı savaşmaya ve kadınların hijyen sorunlarıyla başa çıkmaya yardımcı olur.



Yiyeceklerde Hindistan cevizi yağı


Hindistan cevizi yağı bilim insanlarının ilgisini çekmeyi başarmıştır. Cilt bakımı ile yemek pişirmekte  birçok farklı kullanım alanı vardır.
Çoğu kişi, hindistan cevizi yağının hormonal dengesizlik veya zayıflamış bağışıklık sisteminin bir sonucu olarak,  mantarın neden olduğu vajinal  enfeksiyonları için mükemmel bir çare olduğunu bilmiyor.
Hindistan cevizi yağı maya enfeksiyonuna karşı savaşan laurik ve kaprilik asitleri içerir. Antiviral, antibakteriyel ve antifungal özelliklerinden dolayı mantarları yok eder.

kullanım ve uygulama

3,5 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağını düzenli olarak almak, bir gün içinde enfeksiyonu ortadan kaldıracak ve enfeksiyonu birkaç saat içinde iyileştirime özeliğine sahiptir ama bu tam olarak  enfeksiyonun şiddetine bağlıdır.

Hindistan Cevizi Yağı Cilde Faydaları

Hindistan cevizi yağı ile maya enfeksiyonunu tedavi etmek için yöntemler:


Hindistan cevizi yağı maya enfeksiyonlarına karşı savaşmak ve önlemek için normal beslenmenizde kolaylıkla, ölçülü bir miktarda eklenebilir.
Kızarmış ekmekte,  tereyağı yerine hindistan cevizi yağı kullanın veya birkaç damla yulaf ezmesi üzerine ekleyin.
Kahvenize bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyin - bu, enfeksiyonu ortadan kaldırmanıza ve fazla kiloları azaltmanıza yardımcı olacaktır.
Ekstra yardım sağlamak için diyetinize daha fazla fermente edilmiş yiyecek ekleyin.

Hindistan cevizi yağını cilde uygulama

Hindistan cevizi yağı doğrudan cilde uygulanabilir. Popüler kremlerin aksine deriyi tahriş etmez ve cildin üzerinde beyaz bir kat bırakmaz.
Hindistan cevizi yağı deride koruyucu bir bariyer oluşturarak enfeksiyona karşı daha fazla zarar görmesini önleyecektir. 

tropik bölgelerde yaşayan yerliler bu yağı güneşin zararlı ışınlarından korunmak için ciltlerine sürerler.

Dudaklarımızdaki çatlaklar için çok iyi bir onarıcıdır.

Makyaj temizlemek için kullanılır ve cilt lekelerini azaltmak ve yok etmek için, düzenli kullanılırsa, etkili bir uygulama.
yüzünüze bu yağ ile masaj yapabilirsiniz, bunun sonucu gerçekten harika olacaktır.
Hindistan cevizi yağı faydaları kısa bir anlatmakla açıklanamaz ama bizim amacımız bu makalede kısa bir şekilde maya enfeksiyonuyla ilgili bayanlara bilgi vermekti.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder