25 Ocak 2018 Perşembe

Kendini test et

Bu test, şu anda ne tür bir insana ihtiyacınız olduğunu daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Gerçekten doğru sonuçları elde edebilirsiniz.
Resme bakıp birini seçin. Beğendiğiniz ilk resim, doğru karar olacak!



1. Seçenek 1'i seçtiyseniz, yükselmeniz kolay, yeni gösterimlere açık birine
ihtiyacınız olacaktır. O, hayatınızı aydınlatacak, şimdi ihtiyacınız olan insan, sürprizler hayatınıza  getirmeli.

2. Resim 2'yi seçtiyseniz, gerçek bir ilişkiye, aynı evi paylaşmaya , sizi sıcak ve özenle benimseyen bir kişiye ihtiyacınız var.

3. Seçtiğiniz 3'üncü resim ise, ruhunuz yaratıcı kişi ile iletişim kurmayı gerektirir. Birlikte sinema, tiyatroları ve müzeleri  ve yeni gösterimleri ziyaret etmek, size ilham verecek.

4. Resim 4 şu an sizin zihninizin size hayatınızın durumuna gerçekten bakmanıza yardımcı olacak pratik ve mantıklı bir kişi gerektiğini söyliyor.

5. Resim 5, romantizme ihtiyacınız olduğunu söylüyor. Partneriniz size çiçek'ten konuşmalı, pencerenin altına serenat eşliğinde şarkı söylemeli ve küçük fakat romantik saçmalıklar yapmalıdır. Şu anda mutlu bir sonla biten bir peri masalına ihtiyacın var

6.  6 nomaralı resim, şimdi önemli bir karar verme gerektiğini göstermektedir. Bu nedenle eşinizin iddialı ve maksatlı olması gerekir. Böyle bir kişi Harekete geçmenize yardımcı olacak

7. Sizin için gerçek bir enerji verici olacak bir kişiye ihtiyacınız var. Size, daha önce hiç düşünmediğiniz başarılara ve yeni başarılara ilham verecek birisi lazım.

8. İçten içe birisin - içe dönük birine ihtiyacınız var. Onunla birlikte evde kapanacaksın, sıkılmayacaksın. Neye ihtiyacın olduğunu biliyor.

9. Zeki ve konuşkan olmalı. Bu kişi ile üç saatlik bir trafik sıkışıklığına girerseniz bile sıkılmanız için zamanınız olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder