Sayfalar

28 Aralık 2017 Perşembe

Tanrıdan bir mesaj




Tanrıdan bir mesaj :

Bu sabah uyandığında seni izledim, dün hayatında iyi olan şeyler için teşekkür etmeni ve bir kaç kelime bile olursa benimle konuşmanı ummuştum, ancak giymek istediğin kıyafetleri seçmekle çok meşgul olduğunu fark ettim.
O telaşla bir taraftan diğer tarafa koşuştururken, bir kaç dakika durup bana bir Merhaba dersin diye düşündüm ama çok meşguldün ....

Bir kaç dakika bir sandalyede oturdun, önemli bir işin yoktu. Sonra senin bir an yerinden fırladığını gördüm, Benimle konuşacağını sanıyordum, ama telefona koştun ve en son çıkan dedikoduları almak için arkadaşını aradın.
Bütün gün sabırla bekledim. Tüm bu farklı şeylerle, sanırım benimle konuşacak vaktin yoktu. Öğle yemeğinde etrafa baktığını fark ettim, belki de benimle konuşmaktan utanıyordun, yüzünü bana doğru çevirmedin bile.
 Eve gittin ve yapacak çok şeyin hala varmış gibi görünüyordun. Birkaç şey yaptıktan sonra, televizyonu açtın. Televizyonu sevip sevmediğini bilmiyorum. Çok şey gösterir, gün boyunca bir sürü şey, önünde uzun bir süre harcarsın, ancak bir şey düşünmüyorsun ve yalnızca programlardan keyif alıyormuş gibi duruyorsun.
 Yine de, sabırla seni bekliyordum ve televizyon izlerken yemek yediğini fark ettim ve hala benimle konuşmadın.
Yatmadan önce ... bence çok yorgundun, Ailene iyi geceler diledikten sonra yattın ve hemen uyudun. Sorun yok, muhtemelen benim daima sana yardım etmeye hazır olduğumdan eminsin.
Biliyorum düşündüğünden çok sabırlı davranıyorum. Senin de diğerleri karşısında sabırlı olman gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Seni çok seviyorum ki her gün bekliyorum, Bir hareket, dua, düşünce veya kalbinin minnettarlığını göstermek.
Tek yönlü bir konuşma yapmak çok zordur. Hâlâ bekliyorum, çünkü seni seviyorum ... bir gün biraz dua etmeni ve benimle konuşarak vakit geçirmeni umuyorum. Bunu yapamazsan bile anlıyorum ve hala seni seviyorum.

 Iyi günler ...

Seni her zaman seven: Tanrı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder