10 Aralık 2017 Pazar

Rüyada telepati kurmak


Rüyada telepati kurmak

Önce telepatinin ne anlama geldiğini çok kısa bir cümlede anlatalım; bir kimsenin kafasından geçenleri ya da uzakta gerçekleşen bir olayı, arada hiç bir araç kullanmadan anlamak ve bilmektir.
Telepatik rüyaların nasıl ortaya çıktığını bilimsel olarak tam bilmiyoruz ama bunu her gün dünyada
milyonlarca insan yaşıyor. Özelikle aile fertleri ve birbirine sevgi bağı olan insanların arasında bu olay sık sık ortaya çıkabilir. Bunun en ispatlanmış örneği bir annenin uzaktan çocuğuyla telepati kurmasıdır ve bu durum genelikle bir sıkıntı yaşadığında, ortaya çıkar.
Güçlü duygular inanılmaz bir frekans yayar ve aynı frekans' da bulunan enerjiler birbirleriyle bağ kurabilir. Bazen hatta tanımadığımız bir insanla ilgili rüya görürüz ve genelde bu rüya bir insanın yardıma ihtiyacını anlatır, böyle bir durumda belki dünyanın bir yerine o insan gerçekten zor ve ya tehlikeli bir durumda yardım istemiştir ve bizim enerjimiz onun gönderdiği frekansla temas kurmuştur. 
Rüyada birisiyle telepati kurmak genelde istem dışı olarak yaşanıyor ama bunun ikinci bir boyutu var ve o bir dönem çalışmanın ardından, rüyada istediğimiz insanlarla telepati kurma yeteneğini kazanmaktır. Uyanıkken telepati kurmak mümkün ama çok çalışma ve emek gereken bir eylemdir(uyanıkken beynimizin çok çalıştığından dolayı bir şeye odaklanmak zor olabilir) ama zaman içinde rüyada kendimizi şartlandırma yolunu kullanarak, çok daha kolay telepati kurma tekniğini öğrenebiliriz. Böylece sevdiğimiz insanların neler yaşadıklarını ve ya his ettiklerini, bilebiliriz. Bunun artıları ve eksileri olabilir, biz insanlar başkaların bizim beynimizde neler geçtiğini bilmelerinden hoşlanmayız, bu her insanın özeli. 
Aynı zamanda biz insanlar birisinin ve ya başkaların bizimle telepati kurmasını engelleyebiliriz. Bunun kolay olduğunu söylemiyorum ama insanın bilmediği çok inanılmaz yetenekleri vardır. 
Rüyada telepati kurmanın kaç adımı vardır ve bu her insanın ruhunun ve enerjisinin çeşitlerine göre değişiyor. Bu yöntemlerle ilgili ileri zamanda paylaşımlarda bulunacağım. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder