6 Kasım 2017 Pazartesi

Tekrarlanan rüyalar



Tekrarlayan rüyaların anlamı nedir?

Duygusal problemleri olan, ilişki sorunları yaşayan, ailevi ciddi problemler yaşayan kişiler sık sık aynı rüyayı gördüklerini söylerler. Yaşamlarına dair korku ve endişeleri rüyalarında ortaya çıkar. Tekrarlayıcı rüyalar bir yandan onarıcı olabilir. Tekrarlayan rüyayı neden gördüğünüzü anlamaya çalışmanız kendi sorunlara bakış açınızı kavramanıza yardımcı olur. Ayrıca nasıl bir çözüm istediğiniz konusunda da bilgi verir. 
çocukluk döneminde yaşanan derin sıkıntılar bilinçaltında büyük
etkiler yaratır. zaman içinde bu olumsuz hatıraları unutmuş olsak bile, beynimiz kesinlikle yaşanan hiç bir olayı unutmadığı için, özelikle uyku esnasında bize o yaşanan korkular, üzüntüler, şiddetler, olaylar ve hisleri tekrar tekrar hatırlatır.
 ama bunun bir nedeni olmalı ! acaba bu sadece beynin değilde onun ötesinde, başka bir sebepten  dolayı ortaya çıkabilir mi. acaba bazen ruhumuz geriye dönüpte bazı olayları çözmemizi mi istiyor yoksa af etmemizi. 
bir meseleyi çözmek istiyorsak eğer ona her yönden ona bakmamız gerekiyor. tekrar tekrar aynı rüyayı ve ya aynı konuda değişik senaryolar uykunuzda gerçekleşiyorsa bilin ki bunun bir nedeni vardır. derine inip ve problemi anladıktan sonra çözün.  böylece o rüyanın tekrarlamasından kurtulursunuz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder