Sayfalar

27 Kasım 2017 Pazartesi

Astral seyahat




Astral seyahat nedir 

Yapması pek de kolay olmayan bilinçli bir şekilde kişinin uzun zaman çalışmasının ardından iradesinin ortaya koyduğu dorumun sonucunda ruhun bedenden ayrılarak, kişinin istediği gibi dolaşmasını sağlayan eyleme, astral seyahat denir. astral seyahat spiritüalizm ile bağlantılı bir konudur,(Spiritüalizm ya da öte âlemcilik, ruhculuk)

Çoğu insanın ilgisini çeken astral seyahati bazı kaynaklarda öyle anlatıyorlar ki, her kes çok kolay bir şekilde kıssa bir dönem içerisinde astral seyahat yapabileceğine hemen inanıyor. tabi ki her insan irade edip araştırırsa, kendi ruhuna uygun yöntemleri bulursa ve çalışırsa, bu eylemi büyük ihtimal gerçekleştirebilir ama bu yola adım atmadan önce astral seyahatin nasıl gerçekleştiğini araştırmanız gerekiyor, aynı zamanda bu ruhsal yolculuğun artılarını ve eksilerini bilmeniz gerekiyor. Astral seyahatte kişi, uyku halinde ya da uyanık iken gerçek hayatta yolculuk yapabilir. Bu seyahati gerçekleştirebilmek için rüyaları kontrol edebilecek bilgiye sahip olmanız gerekiyor.Fakat bu o kadar da kolay değil. Bunu başarabilmek için öncelikle kendi üzerinizde bir takım sıra dışı deneyimler yapmalı, yaşamalısınız. Rüyaları kontrol edebilmek için, ilk başta sabırlı olmanız şart. Günlük hayatta beyninizi bu eylem için şartlandırmak gerekiyor, uyanık iken uykuda olup ve ya olmadığınızı kendinize sormanız lazım ve bunun için kendinize has bir kolay yöntem bulmanız gerekiyor, mesela bu soruyu sorduğunuz zaman hemen ellerinizin arkasına bakmaya başlayın . Böyle anlatınca çok da gerçekçi ve anlaşılır olmasa da, bunu alışkanlık haline getirmek farkındalığı artıracaktır. Çünkü böylece beyin bu uyarıcıya alışıyor ve rüya dayken bilinçaltı sayesinde düşleri kontrol etmek mümkün oluyor.Ancak bu konuda başarılı olmak için çok yorgun olmamak ve uyumadan önce çok derin düşüncelere dalmamak gerekiyor ama zaman içerisinde kendisini çok geliştirmiş ve defalarca astral seyahat gerçekleştirmiş bir insan bunu her türlü şart altında, kolayca yapabilir. Rüyalarını kontrol edebilmeyi başaran kişiler, bunun bir üst adımı olan bilinçaltını da kontrol etme aşamasına geliyor. Çünkü bilinçaltı bu duruma alıştığında kişinin rüya dayken kendini sorgulayabilmesi mümkün olur.
Astral seyahat eyleminde beyin yarı uyanık olduğu için rüyaları da yönlendirebilmek mümkün, ancak zaman ve deneyim gerektiriyor. 
İşte bu rüyaları ve bilinçaltını yönlendirme evresinin ardından astral seyahat deneyimini yaşamak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder